FM-MOD01 stopped working...

kryptonite

Well-Known Member
Oct 21, 2008
9,317
1,184
113
FM Direct Connect stopped working...

Everything was working fine on Friday morning. On Friday afternoon, I plugged everything in and it lit up...but no sound. :(

I get the 3 bars of service in the car. The radio works in the SUBX1 box.

The guy from TSS Radio suggested that I should hear a faint click when the FM-MOD is activated by the radio. I didn't hear the click, but then again, I don't know what the click sounds like.


Any ideas here?
 
Last edited:

kryptonite

Well-Known Member
Oct 21, 2008
9,317
1,184
113
Some guy on YouTube had a tool of some sort... :(

I don't want to have to take it some place, but I don't think I have any other option...
 

kryptonite

Well-Known Member
Oct 21, 2008
9,317
1,184
113
...painful memories... Now, I just connect my phone via Bluetooth.

Even though I have two power adapters in the car, I'm still wondering what the USB port is for...plug in a thumb drive full of music? Power to a device?
 

IdRatherBeSkiing

Sherbert is NOT and NEVER WILL BE ice cream.
Oct 11, 2008
18,677
6,185
168
Toronto, ON
...painful memories... Now, I just connect my phone via Bluetooth.

Even though I have two power adapters in the car, I'm still wondering what the USB port is for...plug in a thumb drive full of music? Power to a device?
Our car allows you to update the startup picture. Update is loaded from the usb port. You can usually also listen to music through usb rather than bluetooth if you choose. Or just charge your phone.